Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати
е-Медиум

Последно издание на е-Медиум

30.09.2019

Во септемврискиот број известуваме за протестот на средношколците од движењето „Петоци за иднината“. Септемвриски херои ни се четворицата средношколци од Куманово и Скопје кои на Светската олимпијада за геонауки во Јужна Кореја. Фаца на месецот ни е велешанецот Марко Инѓилизов, мултиталентиран ученик кој ја ужива титулата европски вицешампион во „Квизот на парите“.

Прочитај

2018 година

image
image
image
image
image
image
image
image

2017 година

image
image
image
image
image
image
image
image

2016 година

image
image
image
image
image
image
image

2015 година

image
image
image
image

2014 година

image
image
image

2012 година

image
image
image
image

2011 година

image
image
image
Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk