Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Јас мислам вака

Vo kakvo uciliste ucam a vo kakvo bi sakala da ucamМихаела Неделковска, ученичка во СУГС „Никола Карев“, Скопје

Ivona Markovska Jas Mislam VakaИвона Марковска, СОУ „Јосип Броз Тито“, Битола

Kakva e taa nauka samo na hartijaМарија Јованова, ученичка во СОУ „Добри Даскалов“, Кавадарци

sto e normalno jas mislam vakaЕлена Савеска, ОСЕУ „8-ми Септември “, Тетово

Сара Николова и Викторија Панова, СОУ „Гоце Делчев“, Велес

Obrazovanie abe ajde melani cvetkovskaМелани Цветковска, СУГС „Орце Николов“, Скопје

glasot na mladite anastasija jurkovskaАнастасија Јуруковска, СУГС „Никола Карев“, Скопје

Дора Смилевска, СУГС „НиколаКарев“, Скопје

kade otide detskata srekja sara stojanovskaСара Стојановска, СОУ „Јосип Броз Тито“, Битола

JAS MISLAM VAKA Monika StojanovskaМоника Стојановска, СОУ „Митко Пенџуклиски“, Кратово

 

obrazovanie abe ajdeДеница Ангеловска, СУГС „Орце Николов“, Скопје

elena saveska jas mislam vakaЕлена Савеска, ОСЕУ „8-ми Септември “, Тетово

nedostatoci na naseto obrazovanieЈован Иловски, СОУ „Здравко Чочковски”, Дебар

sto e so deteto sto e so tinejdzerotАна Марија Наумовска, СОУ Гимназија „Јосип Броз – Тито“, Битола

idninata e nasa i odlukite kade vo sredno treba da bidat nasiАнасрасија Стојковска, ученичка во СОУ„Перо Наков“ Куманово

Бисера Наумовска, СУГСГ Орце Николов

kolku ni znacat vonskolskite aktivnosti na nas srednoskolciteСара Ташкоска, ученичка СУГС „Никола Карев“ - Скопје

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk