Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати
е-Медиум

Последното издание на е-Медиум

30.11.2018

Во ноемврискиот број на Медиум ќе читате: средношколците од СУГС „Јосип Броз - Тито“ - Скопје ги интервјуираа Дупер, СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“ - Скопје ни носи репортажа од Аликанте, Шпанија, битолчани од СОУ „Јосип Броз - Тито“ - Битола ни испратија колумни и неколку вести, СУГС „Никола Карев“ - Скопје го претставија средношколскиот бенд „Хана“, и... уште многу содржини..

Прочитај

2018 година

image
image
image
image
image
image

2017 година

image
image
image
image
image
image
image
image

2016 година

image
image
image
image
image
image
image

2015 година

image
image
image
image

2014 година

image
image
image

2012 година

image
image
image
image

2011 година

image
image
image
Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk