Јас мислам вака

Рубрика наменета за средношколски ставови Испрате ни го вашето мислење на 40-тина редови со ваша фотографија, име и презиме и училиште од кое доаѓате.
Понеделник, 12 Јуни 2017 14:06

„Измрдани“ вредности

Матеја Тричковска - СОУ „Кочо Рацин“ - Свети Николе

Александра Теменугова, Висока школа за новинарство и за односи со јавноста и раководителка на проектот „Коалиција за медиумска писменост“

Ана-Марија Зафирова, втора година, СОУ „Кочо Рацин“- Свети Николе

Тијана Атанасовска, втора година, СОУ „Св. Кирил и Методиј“ - Неготино

Ана Николовска, четврта година, СУГС „Георги Димитров“ - Скопје

Теодора Тодорова, втора година во СУГС Гимназија „Орце Николов“, Скопје

Понеделник, 08 Мај 2017 12:40

Што значи да бидеш лидер?

Драгана Василевска, четврта година во СЕПУГС „Васил Антевски-Дрен“, Скопје

Понеделник, 08 Мај 2017 12:33

Авторитетот во училниците

Сања Срњакова, четврта година во СОУ „Св. Кирил и Методиј“ - Неготино

Петок, 31 Март 2017 14:39

Шанса за работа и успех

Елена Ефремова, СОУ „Кочо Рацин“, Свети Николе

Поликсена Тунтева, Гимназија „Св. Климент Охридски“, Охрид

Јован Илиоски, СОУГ „Кирил Пејчиновиќ“, Тетово

Елена Сарафиновска, професорка по македонски јазик и литература, СОУ „Кочо Рацин“, Свети Николе

Јован Илиоски, СОУГ „Кирил Пејчиновиќ“-Тетово

Ален Вукосављевиќ, гимназија ,,Никола Карев“-Скопје

Нина Пискунова, СОУ „Ванчо Прке“, Виница

Елена Карпузовска, „Раде Јовчевски-Корчагин”

Среда, 28 Декември 2016 09:49

Талкање во место

Давид Стојановски

Вторник, 27 Декември 2016 09:03

Ода за нашата послушност

Мими Филова, СОУ „Јосиф Јосифовски“, Гевгелија

Марија Стојановска, четврта година во гимназијата „Јосип Броз Тито“, Битола

Понеделник, 05 Декември 2016 08:35

Во чест на пасивноста и мртвиот дух

Маја Петревска, трета година во СУГС Гимназија „Орце Николов“ - Скопје

Понеделник, 05 Декември 2016 08:32

Младите треба да имаат избор

Маријана Николова, СОУ „Ванчо Прке“, Виница

Понеделник, 05 Декември 2016 08:27

Убавите и лажните зборови

Барбара Бочварова, четврта година во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес

Понеделник, 05 Декември 2016 08:21

Аномалија на модерното време

Климентина Ѓоршовска, Гимназија „Свети Климент Охридски“ - Охрид

Илина Димовска, ученичка во четврта година во СОУ „Кочо Рацин“, Велес

Четврток, 27 Октомври 2016 11:47

Сон на работ на смртта

Филип Ѓоргиев, ученик во СОУ „Коста Сусинов“, Радовиш

Ивана Крстиќ, четврта година во СУГС „Орце Николов“, Скопје

Марија Цветаноска, трета година во ОСУ „Св. Климент Охридски“ во Охрид

Ана Николовска, четврта година во СУГС „Георги Димитров“

Ана Шапкарова, трета година во СОУ „Јосиф Јосифовски“ во Гевгелија

Бојан Китановиќ, трета година, СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

За проектот

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста во партнерство со Институтот за различности во медиумите од Лондон и со дневниот весник „Нова Македонија“ во периодот 2016-2018 г. ќе го реализира проектот „Медиумска писменост во ера на наплив на информации: Македонска коалиција за медиумска и информациска писменост“.

Повеќе

За весникот „Медиум“

„Медиум“, весникот на сите средношколци е плоштадот на слободата на младите луѓе. Средношколец си и сакаш да пишуваш во весник. Стани дел од редакцијата на првиот средношколски весник кој излегува еднаш месечно во „Нова Македонија“.

Повеќе

 
Адреса
ул. „Јуриј Гагарин“, бр. 17/1-1, Скопје тел. 02 / 30 90 004
 

 

 
 
 

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226

Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 219

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/kladilna/public_html/medium.edu.mk/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 226