Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Низ ходниците

teh5Технологијата навистина го прави животот полесен, и тоа важи со полна сила за можностите за следење. Ако некогаш сте барале посебен производ во која било онлајн-продавница, а потоа со недели сте биле малтретирани со реклами за тој производ, тогаш може да бидете сигурни дека маркетинг-агенциите ве следат и ги користат вашите лични податоци.

 

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk