Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Низ ходниците

Camp-GLOW-LogoЛетниот камп Glow традиционално ќе се одржи и ова лето од 2 до 9 август во Тетово. Овој камп претставува еднонеделна дружба на средношколки од цела Македонија што се претставнички на различни култури и националности.

Целта на овој камп е учесничките да стекнат вештини за работа во тим, но и да добијат лидерски вештини коишто ќе ги понесат со нив во текот на целиот свој живот. На кампот се обучуваат младите средношколци да прераснат во жени што ќе ја водат Македонија кон посветла иднина.

Апликацијата е достапна тука.

Доколку имате дополнителни прашања упатете ги до комуникацискиот тим на Glow на glow.communications@gmail.com или посетете ја веб страната www.glowmacedonia.wix.com.

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk