Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Низ ходниците

All-Bar-None-sessionsДоколку оваа учебна година матурирате и барате интересен настан за патување на есен тогаш самитот на иницијативата All Bar None е вистинската шанса за вас. Овогодишниот самит ќе се одржи во Даблин- Ирска од 15 до 19 октомври.

Самитот на All Bar None е вториот најпосетен младински настан во светот, веднаш зад Олимписките игри. Минатата година на самитот учествувале млади луѓе од 190 различни земји. Самитот е совршена средина за понатамошен професионален развој на младите луѓе.

Младите од Македонија на возраст од 18 до 30 години се квалификувани да аплицираат за спонзорство што овозможува присуство на овој голем настан. Спонзорството од 2.750 фунти  предвидува:

  • Учество на самитот на All Bar None
  • Хотелско сместување во Даблин
  • Доручек, ручек и вечера во текот на целиот самит
  • Транспорт од хотелот до местото на одржување на сесиите
  • Материјали за работа на самитот
  • Повратна авионска карта до Даблин

Рокот за аплицирање е отворен до 19 мај. Повеќе инфорамции на следниот линк.

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk