Низ ходниците

„Медиум“ ги следи случувањата во средните училишта. Испратете ни ги вашите прилози кои би ги објавиле на нашата веб-страница на medium@medium.edu.mk
Понеделник, 03 Април 2017 08:09

Цимери ми се четирите змии

Вторник, 27 Декември 2016 09:33

Актерството ми е повеќе од хоби

Понеделник, 05 Декември 2016 09:08

Во друштво е главен, а во пливање шампион

Понеделник, 05 Декември 2016 09:04

Клик до опасна зона

Понеделник, 05 Декември 2016 09:01

Имаат фарма, кројат лозје и жнеат жито

Четврток, 27 Октомври 2016 11:42

Без цртањето животот би ми бил црно-бел

За проектот

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста во партнерство со Институтот за различности во медиумите од Лондон и со дневниот весник „Нова Македонија“ во периодот 2016-2018 г. ќе го реализира проектот „Медиумска писменост во ера на наплив на информации: Македонска коалиција за медиумска и информациска писменост“.

Повеќе

За весникот „Медиум“

„Медиум“, весникот на сите средношколци е плоштадот на слободата на младите луѓе. Средношколец си и сакаш да пишуваш во весник. Стани дел од редакцијата на првиот средношколски весник кој излегува еднаш месечно во „Нова Македонија“.

Повеќе

Адреса

ул. „Јуриј Гагарин“, бр. 17/1-1, Скопје тел. 02 / 30 90 004

www.medium.edu.mk; www.vs.edu.mk; 
medium@medium.edu.mk;